Občina Zagorje

Novice

optimistično v novo sezono

optimistično v novo sezono

Za rokometašicami Zagorja pod vodstvom novega trenerja Aleša Filipčiča je že tri tedne priprav na novo sezono. Kljub temu, da so ekipo po prejšnji sezoni zapustile štiri igralke(Ljepoja, Privšek, Hren in Skrinjar) se ostali del ekipe skupaj z novimi močmi uspešno pripravlja na novo sezono.

Večini priprav so dekleta opravile v Euro parku ostali del pa v dvorani. Vmes so bila na pet dnevnih pripravah na Mrzlici. Tu se je potrebno zahvaliti najemnikoma planinskega doma Bojani in Jožetu Jegliču, ki sta poskrbela, da je vse potekalo kot je potrebno za ta del priprav.

Dekleta so odigrala že nekaj prijateljskih tekem in pokazala za ta čas dober in zanimiv rokomet. Ekipi so se priključile nove tri igralke Luna Vončina(Krim Mercator), Nina Perkovič(Ljubljana)in Anne Marie Grčar(Žalec).

Prva resna preizkušnja čaka dekleta že v soboto, 1.9.2018, ko RK Zagorje organizira že 11. tradicionalni Mednarodni rokometni turnir Zagorska dolina 2018. Naslednjo soboto, 8.9.2018 pa jih čeka že prava tekma za Super pokal Slovenije prozi Krim Mercatorju. Tekma bo v Velenju s pričetkom ob 18 uri. Že 15 septembra se začenja novo prvenstvo.